Latest News

Internationell Antalya Golden Orange Film Festival 2012

 

 

Den internationella Antalya Golden Orange Film Festival arrangeras av Antalya Kultur och konststiftelse (AKSAV) och Antalya Metropolitan kommun. Den 49: e internationella Antalya Golden Orange Film Festival har publicerat juryn delar för sin internationella Långfilm konkurrens, som kommer att agera tillsammans med Istvan Szabo, ordförande juryn och en Oscar-vinnande regissören. Händelsen är Turkiets mest kända filmfestival och kommer att starta från 6 oktober till 12 oktober 2012 i staden Antalya i södra Turkiet..

Läs mer...

TILLSTÅND TILL NYA BOSTÄDER FÖR ARABISKA OCH RYSKA MEDBORGARE TRÄDER IKRAFT

 

En utländsk medborgare som gjorde en US $ 3.000.000 och mer insättning i någon turkisk bankkonto får en 5 års Bostäder tillstånd enligt den newproject som utvecklas av inrikesministeriet.

 

Läs mer...

Turkiet har blivit ett land av möjligheter, vi gör forskning för nya investeringar.

Donald Trump, ordförande i verkställande hövlighet The Trump Organization, kom till Turkiet för invigningen av Trump Towers köpcentret som är den första köpcentret i Europa bär hans varumärke, sade att, "Turkiet leds bättre än USA. Amerika har alltid fått höra att "ett land av möjligheter". Men just nu ser jag fler möjligheter i Turkiet.

Läs mer...

Ny rapport visar 11% expansion för Turkiets ekonomi

Förra veckan uppgav experter att Turkiets ekonomi växte snabbare än vad som förutsågs i det första kvartalet i år.

Läs mer...

Turkiet val: Segerrika Erdogan löften "konsensus"

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan har lovat att skapa samförstånd med oppositionspartierna, efter att ha säkra en tredje mandatperiod.

Läs mer...