Egendom i Kemer

Att äga en fastighet i Kemer, Antalya kommer det ge dig tillgång till en av Turkiets bäst bevarade hemligheter nämligen staden Kemer, med dess kullerstensbelagda charmiga gator, vackra marina plus sandstrand. Kemer är den plats där turkar väljer att semestra eftersom de är för det mesta ha bra ekonomi väljer att ha sina fritidshus som de närliggande bergen säkerställa att luften är alltid färskt - och sking kan avnjutas på vintern på bergen Tahtali skidorten som ligger bara 15 km från Kemer.

 

Det finns några härliga byar för att ha en anledningatt äga en fastighet i Kemer, exempel Camyuva, där omgiven av apelsin och citron lundar, Tekirova, känd för sina tallskog och genomskinliga vikar, Beldibi, välkänd för att vara en av de mest avslappnade områdena i Kemer, Goynuk är en semesterort med massor av underhållning, Beycik, där du blir kär i en andlös berg och hav vyer, Olympos, en tillflyktsort för den historiskt sinnade med några fascinerande ruiner att utforska, Cirali, där du kan titta havssköldpaddor när de vandrar runt den skyddade stranden och Adrasan, med över 2 km sandstrand kantad med tallar, vad mer kan man villja!

Vår portfölj av fastigheter i Kemer har 2 och 3 sovrum lägenheter nära till Kemer Marina som gör en utmärkt investering i en sådan eftertraktad plats. Vi har också ett litet antal lyxvillor  i Kemer med 3, 4 och 5 bäddar som ger några underbara skogen och bergen.

Om du behöver en fastighet i Kemer med en skillnad, då vi erbjuder en total skräddarsydd service inklusive markförvärv samt konstruktion och tillverkning av din Kemer villa, allt utförs enligt dina önskemål och noggrant förvaltas av våra projekt team från vårt lokala kontor.