Fastighet i Belek

Fastighet i Belek är en solid investering på grund av Belek s 10 Championship standard 18 hålsbanor - inklusive den prestigefyllda Eagles Golf Club - enligt efterfrågan på lägenheter är alltid högt bland tusentals golf turister som besöker varje år. Detta leder också till höga per kapitala avkastningar om och när du bestämmer dig för att sälja din lyx Belek lägenhet eller villa, speciellt om det är nära till en av Belek s golfklubbar.

 

Att äga en fastighet i Belek kan också ge dig tillgång till den fantastiska och moderna Belek Beach Club, där du kan njuta av god mat och mun vattning drinkar samtidigt titta ut över den gyllene sanden på en glittrande blå hav.

Så om du funderar på att köpa en fastighet i Belek har du ett brett utbud, från lyx Belek 2 och 3 Bed till Belek villor bredvid några av de bästa golfbanorna i Europa. Vi erbjuder också ett skräddarsy tjänsten, med flera rymliga Belek tomter att välja på, för 3, 4 eller till och med 6 bäddar Belek villor komplett med en skräddarsydd pool.

Du förstår, Belek handlar inte bara om golf, som din egendom i Belek innebär också att du är nära till några av de bästa 5-stjärniga hotell i världen där du kan njuta av fina restauranger och bländande underhållning.

Om du har en familj och äger en fastighet i Belek innebär att du är bara en 40 minuters bil resa från Antalya Beach Park där det finns massor av kul för alla, inklusive ett äventyrsbad, Delfin land paintball plus massor av affärer och restauranger som du kan utnyttja.

Så om du funderar på att köpa en fastighet i Belek har du ett brett utbud, från lyx Belek 2 och 3 rums bed till Belek villor bredvid några av de bästa golfbanorna i Europa. Vi erbjuder också ett skräddarsy tjänsten, med flera rymliga Belek tomter att välja på, för 3, 4 eller till och med 6 rums Belek villor komplett med en skräddarsydd pool.

Vår lokala kontor kommer att vara glada att visa dig den mest önskade lägenheterna i Belek utöver en grundlig översikt av Belek området med en välförtjänt paus på beach club!