Bodrum Fastigheter

Bodrum fastigheter är populär, delvis på grund av de spektakulära havet vyer längs Bodrum-halvön, särskilt i Yalikavak, en före detta fiskeby, som har breath taking utsikt ut över en blå havsvikt och i den charmiga småbåtshamnen. Yalikavak har en avslappnad atmosfär med lägenheter och viilas som tillbaka i vackra, gröna omgivningar med några utmärkta fiskrestauranger längs den moderna promenaden. Bodrums förhöjda topografi är nyckeln till dess panoramautsikt över havet vyer, som också ger en välkommen lätt bris under den brännande hetta sommarmånaderna. Bodrum har direktflyg till och från Storbritannien under högsäsong men besökare måste resa via Istanbul på vintern.

Från maj till september Bodrum är efterfrågan ganska hög på lägenheter, vilket innebär att äga fastigheter i Bodrum  kan också vara mycket lönsamt, inte bara för sommarsäsongen, men också när du vill sälja din Bodrum lägenhet eller villa, som Bodrum fastighetspriserna har uppskattas av upp till 79% och experter tror att denna trend fortsätter - särskilt med Turkiet på väg att bli en fullvärdig medlem i EU.

Bodrum staden är en utmärkt plats att överväga att äga Bodrum fastigheter med landmärket Bodrums slott med utsikt över hamnen och Bodrum Marina,Bodrum stad är genomsyrad av historia och kultur. Kaféer, barer och bazaar är också populära bland familjer som dagsutflykter till hemliga vikar och stränder i en av de guppar gullets i hamnen. Bodrums lägenheter med utsikt över hamnen är mest eftersökta av investerare mer så de sällan kommer ut på marknaden.

Gumbet är ett viktigt område för Bodrum fastigheter - den mest populära semester platsen på Bodrum-halvön med sandstrand och surrande nattliv som är speciellt i efterfrågan med dem mellan 18-30. Medan Gumbet är hektiskt på sommaren stänger på vintern och är verkligen en säsongsbetonad utväg.