Egendom i Side

Det är lätt att se varför folk dras till side, en klassisk grekisk stad med charmiga kullerstensgator avslöjar både gamla och moderna läckerheter inklusive Apollotemplet, som sitter mellan Sides twogolden, sandstränder precis vid Medelhavet. Den västra strandpromenaden är landscapedand kantad med restauranger som erbjuder fri blå havet vyer plus orangesunsets, bäst hade över ett glas vin eller kall öl. Solen alltid lika skina här som förmodligen är anledningen till Alexander den store valde att göra sin Homein Side, och senare den romerska allmänna Pompejus gjorde också.

Idag erbjuder Side en livsstil oöverträffad inTurkey med exklusiv, lyx 1, 2 och 3 sovrum lägenheter som tillbaka i frodiga, självständiga omgivning med faciliteter på plats ofta med simbassänger och shopswith restauranger och kaféer.

Lyx Side lägenheter, med utsikt över havet och skogen, finns tillgängliga för att visa efter överenskommelse med en av våra fastighet specialister.

Bo i Side, Antalya kommer  du ha rolia friska fördelar med ett soligt medelhavsklimat samt  erbjuder dessutom en mängd aktiviteter, inklusive golf, kajakpaddling och vissa state-of-the-art spa.

Denna mångkulturella stad är hem till ex-paoitrer från Storbritannien, Skandinavien, Ryssland, Tyskland och Holland som leder till en ökad Side demandfor lyxfastigheter och första klass, året runt bekvämligheter.

Side lägenheter och villor ger också en excellentsource av hyresintäkter för den som söker en semi-permanent bas, med 3 bedapartments och villor på små komplex speciellt eftertraktade. På grund av Side's hög avkastning, vad kan börja som ditt hem skulle snabbt blivit anexcellent investering med superbra sälj möjligheter. I synnerhet off-plan2 och 3 säng side lägenheter har ett track record av att göra första etappen köpare anadditional 20/35% på inköpspriset. Vi har en liten men exklusiv rangeof egenskaper Side investeringar för att visa dig längs flera miles av goldencoastline plus några nya fritidshus inlandet.