Turkiet Fastigheter till salu

Du kommer ofta att se frasen "Turkiet fastigheter till salu" på internet som fler och fler köpare funderar på att köpa villor och lägenheter i Turkiet, inte bara på grund av förmånliga priser och den ständigt soliga klimatet, men också på grund av de utmärkta byggföretagen som tycker en, ofta världsrykte. Turkiet har också en gedigen banksystem med HKBC butiker verksamma i alla delar av landet. En nyligen introducerade inteckning system innebär att Turkiet fastigheter till salu nu kan nås genom fler köpare, vilket leder till en ökad efterfrågan på fastigheter, vilket är anledningen till Turkiet anses nu vara en av de bästa investeringar marknaderna för egendom.

Den turkiska ekonomin har haft en anmärkningsvärd prestation med sin stadiga tillväxt under de senaste åtta åren gör det en solid val för investeringar före EU. En sund makroekonomisk strategi i kombination med en försiktig finanspolitik och stora strukturella reformer i kraft sedan 2002 har integrerat den turkiska ekonomin i en globaliserad värld, samtidigt omvandla landet till en av de största mottagarna av utländska direktinvesteringar i sin region. Turkiet fastigheter till salu är särskilt rikligt i bommen områden i Turkiet i turistorterna längs kusten som Side, eller golf himmel Belek. Antalya stad är känd för den höga per kapitalvinsterna investerare kan göra på lägenhet inköp på bara en relativt kort tid, för att inte tala hyresintäkter som är så bra, många lägenheter kommer ofta med från 2 upp till 5 år hyresgarantier.

Turkiet Fastigheter till salu erbjuder utmärkta vinstmarginalerna för off-plan lägenheter, till exempel en 2 säng off-plan lägenhet i Side, Antalya om man köper i den första fasen av byggandet kan netto säljaren 25/35% på köpeskillingen om de säljs i slutfasen av byggandet. Nya staden Antalya utanför planen Apartments Visa även liknande priser och anses vara den bäst bevarade hemligheten bland fastighetsinvesterare i Turkiet.