Hus till salu i Turkiet

 

Det finns massor av hus till salu i Turkiet och de tenderar att vara mycket olika i design till typiska brittiska hus. Eftersom Turkiet har ett subtropiskt klimat, med över 300 soldagar i sina kustregioner, husen i Turkiet tenderar att ha fler funktioner att dra nytta av den härliga klimatet. Till exempel kan en Belek villa i Antalya har stora panoramafönster att beundra utsikten över närliggande golfbanor, plus stora vinklade dörrar uteplats leder poolen med en asfalterad väg går runt huset och i trädgården.

Hus till salu i Turkiet är ofta ganska modern med monterade med luftkonditionering enheter för att kyla interiören i den intensiva hettan på sommaren, med underjordiska gräsmatta sprinkler för att hålla gräset friskt och grönt. Många hus i Turkiet, som intresserar utländska köpare, husen är på fristående komplex som har 24 timmars säkerhet, pooler, en hälsoklubb samt barer och restauranger som väl underhållna, anlagd trädgård. Ja, det finns normalt en liten månatlig underhåll avgift för att betala för sådan lyx, men de flesta ägare är överens om att det är väl värt pengarna för bekymmersfri livsstil skapar.

Att vara nära till stranden är naturligtvis mycket önskvärt och hus till salu i Turkiet, Antalya har några av de platser som finns tillgängliga med den romerska staden Side, särskilt eftertraktade. För många människor är det kärlek vid åsynen när de besöker Side, Antalya, som stenlagda gamla gatorna och stranden kaféer front snabbt väva sin charm. Och det är på grund av Sides 2 sandstränder att detta är en av de bästa platserna i Turkiet för att ha ett hus. Det finns ett antal återförsäljning och nya bygga hus till salu i Side, eller så kan vi också anpassade bygga ett hus bara för dig som inte alla de bästa hus till salu i Turkiet kommer färdiga. Det är något speciellt med att ha en skräddarsydd hus som är utformad just för dig, och den goda delen är att det kostar mycket mindre, och är mycket större än en vanlig brittiska hus.