Egendom i Alanya

Det finns massor av skäl till varför äger en fastighet i Alanya blir allt mer populära, men en viktig faktor är att Alanya är en badort stad med ett Medelhavsklimat med en mängd naturliga och historiska underverk med fantastiska långa sandstränder och har en rik historia som förklarar varför 30 procent av alla utländska fastighetsköp är här.

Det finns en mängd av egendom att köpa med 1, 2 och 3 sovrum Alanya lägenheter i staden, vilket bevisar popularitet på grund av deras havsutsikt och närhet till stranden, av vilka många kommer också med en 3 års hyresgaranti. Alanya city lägenheter är också lätt att hyra ut både semesterfirare och lokala arbetare bör hyresintäkter det kan även vara en prioritet för dig.

Egendom i Alanya finns även i förorterna med 3 och 4 rums villor från endast 99,500 Euro för mer grundläggande strukturer, i Euro129.900 för en 4 rums villa med en skräddarsydd pool och en anlagd trädgård, allt i en sten kasta från stranden.

Alanya är en turist vänligt resmål och värd en internationell turism konferens varje år i samband med ett lokalt universitet. Att äga en fastighet i Alanya innebär att du kommer att ha tillgång till förstklassiga bekvämligheter inklusive över 19, och 1 privat sjukhus, samt en privat högskola. Alanyas centrum har enkel tillgång funktioner med breda vägar som är väl underhållna förutom en lokal buss nätverk som besöker varje del av Alanya.

Eftersom det inte finns inga begränsningar för utländska markförvärv, r vi erbjuder även ett skräddarsy alternativ för egendom i Alanya med ett antal fantastiska tomter nära till stranden med fri utsikt. Vi hjälper till er med  i alla aspekter av att bygga din bostad i Alanya från första markförvärv till design och projektledning bygga ledningen med regelbundna lägesrapporter, inklusive foton, skickas till dig varje 2 veckor.