Fastighet i Istanbul

Om en hade en enda blick att ge världen, bör man titta på Istanbul.

Alphonse de Lamartine

Första gången jag besökte Istanbul var jag genast förtrollad och jag visste, när jag avlägsnat sig från bussen till torget Taksim, att detta var en speciell plats. Promenera ner till Istiklal Gatan, det är Istanbuls främsta shoppingområde, förundrades jag över de moderna butiker tillsammans traditionella kaféer och restauranger. Min destination var Grand Bazaar, som jag hade beslutat att gå till, för att ta i sevärdheter, ljud och dofter av denna gamla metropol. I slutet av Istiklal Gatan tog jag tunneln - en 19th century tunnelbana med bara ett stopp som tar cirka 60 sekunder - men fick mig att stränderna vid Bhosphrous. Jag gick över en bro och snart tittar runt 600 år gamla mullrande Grand Bazaar som har 61 täckta gator plus tusentals butiker. De handlare älskar att pruta, även om de vet att du inte kommer att köpa något, och jag snart plockade upp några turkiska ord som jag använde senare samma kväll när jag besökte en av Istanbuls berömda Meyhanes "restauranger. Efter en svindlande mängd meze rätter, sköljs med vad som verkade som en aldrig sinande källa av raki, började jag tänka att leva i denna stad och undrar hur jag kunde köpa en fastighet i Istanbul/files/includes/blog.php-.js

För sexton år sedan var det nästan omöjligt för en utlänning att köpa fastighet i Istanbul på grund av ett antal oöverkomliga restriktioner på plats, men nu är det en relativt enkel process att köpa till exempel en etta lägenhet i Istanbul i eftersökta Bahcesehir distriktet för så lite som 35.000. Euro Även om du har besökt Istanbul innan är det fortfarande en bra idé att titta på alla de viktigaste bostadsområden i detalj, eftersom varje plats har sina skillnader, och detta är något som vi kommer att bli glada att göra med dig. Nu kan du även köpa historiska Istanbul herrgårdar, Yalis och lyxvillor i Turkiet.

Dagens moderna Istanbul beskrivs som en korsning mellan London och New York, ännu mer så nu när Donald Trump nyligen har öppnat Trump Toweres bostäder och köpcentrum i Istanbul. Donald Trump, som är ordförande i verkställande kommittén för Trump organisation, förutom att vara en av de mest uppmärksammade affärsmän i Amerika, och som var bland de nominerade under de senaste amerikanska presidentvalet sade:

"Turkiet leds bättre än USA Det har alltid sagts att Amerika är ett land av opportunties "och det är fortfarande sant, men nu ser jag fler möjligheter i Turkiet som drar uppmärksamhet med sin snabbt växande ekonomi.

I själva verket är många Muti-nationella företag och internationella marknadsledare öppna huvudkontor i Istanbul, med nya turkiska lagar som erbjuder incitament till utländska företag som vill investera i Istanbul. Detta skapar en stor efterfrågan på Istanbul fastigheter och gör Istanbul i de bästa områdena i världen för förvaltningsfastigheter.