Fastigheter Istanbul

Äga fastigheter i Istanbul är ett av de mest spännande möjligheter som finns i fastighet världen idag. Istanbul är en gammal stad som finns i både Europa och Asien för en unik och levande kosmopolitisk livsstil som har förtrollat invånare från kejsar Konstantin till den brittiska deckarförfattaren Agatha Christie till den turkiska författaren Orhan Pamuk. Ta en färja längs Bhosphorus som är en av de många nöjen Istanbul har att erbjuda, men det är också snabbt på att bli ett centrum för kommersiell kompetens, med några av de mest moderna köpcentra i världen plus många fina restauranger.

Några av de bästa investeringar som finns i fastigheter i Istanbul är lyxiga utanför planen 1, 2 och 3 sovrum Istanbul lägenheter med närhet till lokalbuss och tunnelbana tågförbindelser, till priser som inte kommer att vara tillgänglig om Turkiet blir en fullfjädrad EU medlem tillstånd inom en snar framtid. De bästa Istanbul utanför planen lägenheter tenderar att sälja ut en lång tid innan den sista fasen av konstruktion, så tidigt köpare gör 20/35% resultat efter complation av projektet.

Fastigheter i Istanbul kan vara ekonomiskt lönsamt om du väljer rätt område som lokal hyra efterfrågan är hög liksom per kapitala avkastningen på din investering på relativt kort tid. De kritiska framgångsfaktorer i att se din investering är sund är på plats byggherren och de framtida planerna konstruktion för området - som alla våra lokala kontor kan ge dig råd om.

Vi arbetar endast med de mest kompetenta lokala utvecklare för off-plan Istanbul lägenheter som har en 100% rekord avslutad spår och en sund ekonomisk grund.

Vår portfölj av fastigheter i Istanbul har också ett urval av återförsäljning Istanbul lägenheter plus 3 och 4 villor säng ligger i utkanten av Istanbul men nära en av stadens 2 internationella flygplatser.