Istanbul fastigheter

Varför ska Istanbul fastighetsmarknaden fånga uppmärksamheten hos investerarna/files/includes/blog.php-.js En orsak är den lätthet med vilket är möjligt att köpa Istanbul fastigheter medan en annan är de jämförelsevisa låga räntor. Många utländska köpare lockas till idén om att äga en lägenhet i Istanbul, kanske med en fläkt med vista över Bosporen eller en marmorerad villa bor i en av de historiska stadsdelarna som Nisantasi, Sisli, och Beyoglu -. Istanbul har allt.

Istanbul fastigheter ger också utmärkta hyra alternativ för både affärs-och bostadsfastigheter Istanbul fastigheter. Till exempel finns det många helt nya lyxiga Istanbul lägenhetskomplex som byggs, med fantastiska på plats bekvämligheter som simhallar och gym och 24 timmars bevakning.

 

För Istanbul fastighetsplaceringar affärer, det finns många butiker Hotell, restauranger och även nattklubbar i centrala turistområdena i Istanbul eller längs den norra kusten av Bosporen nära Bebek, som ger utmärkta möjligheter i en av de snabbast växande städerna i världen idag.

Med fastighetsmarknaden i Storbritannien statiska, och andra europeiska fastighetsmarknaderna i nedgång, Istanbul blir en utmärkt investering destination för investerare som letar efter lyx fastigheter. Istanbul är en stad som kombinerar historisk elegans och modern stil, som New York och London, men som en. Fler och fler människor lockas till denna Megapolis som sitter vid korsningen av Asien och Europa och har nu 3 internationella flygplatser, så transiterar till central lägenhet kunde inte vara enklare. Du behöver en lokal fastighet expert för att guida dig runt de olika distrikten och se till att du får se den senaste utvecklingen som normalt endast efter överenskommelse. Vår Istanbul team kommer gärna att hjälpa dig i ditt sökande efter Istanbul fastigheter och att diskutera dina behov med dig.