Fastighet i Antalya

Antalyas vackra och omväxlande natur, från berg till sandstränder med hemliga klart vatten bukter, ser till att äga egendom i Antalya är alltid populära. Det är föör hela året livfullhet vart du än Antalya City, arbetar havet i sydvästra i Turkiet, vars stora blå krage arbetskraft innebär att hyra ut din lägenhet på ett långsiktigt avtal garanteras. Faktum är att många av lägenheterna iAntalya utanför har en hyresgaranti så att din fastighet i Antalya City är en investering för fritidshus och lägenheter.

Antalya är en betydande viktig turistdestination i Turkiet med över 15 milion turister som flyger till Antalya stadens internationella flygplats varje år som också tjänar 352 andra destinationer också! Vi har en omfattande fastighetsportfölj i Antalya satenden. Antalya Konyaalti förvaltningsfastigheter med uthyrning och vinst garanti utöver havet och havsutsikt bostäder lyx och takvåningar i Antalya. De flesta lägenheterna i Antalya Konyaalti havet är mellan 600 till 2 km från stranden och passar alla budgetar från låg till hög. Du kan köpa ett fritidshus, en förvaltningsfastighet och även permanent hem i östra Antalya. Alla våra fastigheter tenderar att vara nära bekvämligheter såsom köpcentra, resturants och kollektivtrafik och är vanligtvis bara 20 minuter från flygplatsen, 30 minuter till närmaste golfbana, 45 minuter för skidåkning med strandendet räcker med bara en kort promenad bort.

väster om Lara staden erbjuder lyxiga exklusiva bostäder nära köpcentra och andra lokala bekvämligheter. Antalya City och Istanbul egenskaper visat sig vara mycket populär placeringsalternativ.

Antalya regionen omfattar Kemer - egendom, Side, Side egendom, Belek, Belek egendom, Alanya, Alanya egendom, Kas och Kalkan egendom.

Antalyas triangeln som ingår även i den antika staden Side med dess kullerstensbelagda charmiga gator och 2 sandstränder som för många människor, motsvarar att kärlek vid första ögonkastet! Side är bara en 45 minuters bilresa från Antalya stad längs ett modernt dubbla transport sätt som är formgiven med palmer - ifall du glömmer att du är i ett soligt medelhavsklimat. Vår fastighet i Antalya har lyxiga 1, 2 och 3 sovrum lägenheter Side plus några utestående utanför planen med utvecklingen i små, moderna komplex med den senaste tekniken i bekvämligheter. Side fastighet nära stranden är en god investering och vi har en portfölj av Side lägenheter med platser strand sidan för att visa dig.