Turkiet till salu

När britterna ser frasen "Turkiet till salu" tänker de omedelbart på en stor, befjädrad fågel som normalt haft, rostade, vid jul, men vad är ursprunget till namnet "Republiken Turkiet"/files/includes/blog.php-.js Namnet "Turkiet" eller "Turkiye" härstammar definitionen av två komponenter, den "turk" plus “ändelsen" betyder "land" och "ägare". Idag är Turkiet är verkligen en "land av ägare" med många utländska ägare av villor och lägenheter.

En av anledningarna är att köpa villor i Turkiet som är till salu lockar så stort intresse från utländska köpare,, funderar du på att köpa ett andra hem, är de otroligt överkomliga priser. Varför spendera GBP250, 000 på en liten brittiska hus över vilket det finns nästan alltid en molnig himmel när du kan köpa en villa i Turkiet, från GBP50, 000 och en top notch en med en pool för GBP145, 000 badade i nästan konstant solsken/files/includes/blog.php-.js

Lägenheter i Turkiet till salu är mycket populära av samma anledning - priset. En en säng samtida lägenhet i Antalya City, med snygga bekvämligheter som en gemensam pool, kostar så lite som GBP35, 000. I London som skulle köpa en ny bil, men inte mycket annat! Fastighet i Turkiet till salu uppskattar också i pris, särskilt i en arbetsplats som Antalya City där efterfrågan är hög bland lokala arbetare för boende. Antalya City Apartments ligger också lätt att hyra ut på långa kontrakt med många köpare säkra hyresintäkter fem år sedan sälja på sina inköp för en vacker vinst.

De flesta människor är när de ser fastighet i Turkiet till salu ursprungligen upphetsad då undrar hur lätt det är att köpa. Det är där vi kommer in som inte bara hjälper vi dig att hitta ditt drömhus, men vi också göra köpprocessen enkel genom att se till:

• Den person som säljer Turkiet fastighet är faktiskt ägare

• Det finns inga avgifter på Turkiet egendom

• Nödvändiga byggrätter för att bygga din lägenhet iTurkiet samt licenser är för dessa

• De angivna villkor som säljaren Turkiet egendom är rättvist och rimligt

Vi introducerar sedan till en lokal advokat och hjälpa dig att säkra ditt köp med en insättning på bara ettusen euro. Om du vill veta mer än vår egendom i Turkiet till salu laget kommer att vara glada att hjälpa dig