Antalya Fastighet

Antalya fastigheter har några av de bästa egendom i Turkiet på grund av dess popularitet som en soldränkta utväg med över 200 miles av kusten till Medelhavet samt utmärkta förbindelser och har även flyg till och från de flesta europeiska destinationer: Antalyas internationella flygplats är också porten till Turkiets södra kust.

Du kan hitta några av de bästa Antalya fastigheter i den romerska staden Side, med små komplex Side lägenhet ställer tillbaka från stranden och inom lätt tillgång till Sides kullerstensgator och strandbarer fram och restauranger. Vi har för närvarande några vackra lägenheter i Side duplex för off-plan, nybyggnation och återförsäljning - de off-plan Side etagelägenheter är särskilt efterfrågan på grund av sin moderna stil och första bekvämligheter klass, inklusive pooler och gym.

Om investeringarna toppar listan så Antalya fastigheter i växande Antalya City, med dess snabba tillväxt, erbjuder enastående möjligheter för långtidsuthyrning. Det finns många förvaltningsfastigheter med hyresgarantier i Antalya, plus hög per invånare vinster på 1, 2 och 3 sovrum Antalya Stad Konyaalti lägenheter och villor. Andra förslag på bra köp kan hittas i västra Antalya med Lara lägenheter och villor i efterfrågan i östra Antalya.

Antalya har en fascinerande klassisk historia med många gamla ruiner prickade om som Apollo templet i Side. Antalya är också hem för en rad läckra flora och fauna de växer längs kusten och inlandet, från den vackra doften av tallskog i banan och citrus odlingar. Men kanske den bästa delen av att äga fastigheter i Antalya är att det finns ingen vinter här med nästan garanterat solsken i över 300 dagar per år, inte undra lokalbefolkningen alltid är med leende!

Belek är golf platsen för Turkiet och är ett utmärkt område att äga Antalya fastigheter inte bara för att det har 16 golfbanor - av vilka många är av mästerskapet standard - men också på grund Beleks blå flagg stränder och det faktum att det är knappt en 30 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats. Belek lägenheter och villor erbjuder vackra hyra avkastning från året runt golf turister och är också mycket nära till stränderna i Side.

Kemer är en mer exklusiva badort 40km från Antalya stad med underbara berg samt perspektiv skog och är känd som den turkiska Riveria på grund av dess exklusiva villor och lägenheter samt härliga marina, kort sagt erbjuder Kemer en förstklassig livsstil Förutom investeringar affärsmöjligheter för semester fastigheter.

Alanya är en annan gammal Antalya stad med lång, havsutsikt lägenheter och villor kan du se på långa sandstränder. Alanya är väl betjänas av en modern, internationell flygplats.

Det är värt att notera att fastigheter i regionen Antalya närvarande visar minst 12% netto vinster vinst på nyckeln redo fastighet med off-plan projekt i genomsnitt 20% netto vinster vinst vid färdigställandet.