Turkiet Salu

"Turkiet försäljning för egendom", eller bör det vara "Fastigheter till salu i Turkiet/files/includes/blog.php-.js Det kan vara en katastrof om du väljer fel agent, som kanske säljer villor under sommaren men käft kött på vintern, så varför slakta dina chanser till en plats i solen/files/includes/blog.php-.js Vi vet att det är mycket viktigt att få allt rätt när du köper ditt andra hem i Turkiet, och vi är här för att du gör det. Vi gillar att korsa alla TS och dot alla jag är för att du har fred-ro hela vägen ända fram till överlämnandet av nycklarna.

Den "Turkiska försäljning agenter berättar sällan dig om de pågående kostnader för en fastighet i Turkiet, men vi gör i den första ansökningsomgången! Dessa är verkligen inte för mycket:

Agendarätt löpande kostnader i Turkiet

• 3,3% årlig Turkiet fastighetsskatt (punktskatt)

• Euro 100 per år kommunalskatt. Detta är vanligtvis betalas ut i två omgångar (maj och november).

• Euro 250 per år Turkiet sakförsäkring (beroende på storlek och läge)

• PA underhållsladdning (om tillämpligt) Euro600 för pool / trädgård / byggnad

• Köpare avgift% 3.

• Juridiska avgifter (Notarius avgift .. osv) och Solicitor avgift

Om du befinner dig i ett område som Antalya är det mycket enkelt att tjäna lite extra hyresintäkter för att täcka dessa små kostnader - till exempel, är den vackra badorten Side bara 45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats med hög efterfrågan på sommaren lägenheter , särskilt från familjer. Om du köper en Turkiet förvaltningsfastigheter då Antalya City är ett utmärkt alternativ för en 2 eller 3 säng lägenhet som ofta kommer med en 2 års hyresgaranti runt 6-7%.

Antalya stad är Turkiets snabbast växande och rikaste stad när det gäller inkomst per kapital. Läs gärna upp det på http://www.turkishrivierahomes.com/propertyinantalya.html . Det finns en stark efterfrågan på kvalitet boende på stadens kommande kust förorter som Konyaalti. Uthyrning utbyten av 6-7% kan lätt uppnås och viktigast priserna går upp kraftigt. Med tilldelade investeringsbudget, kan du köpa 2 högkvalitativa lägenheter med färdiga hyresgäster på långa kontrakt - ett idealiskt alternativ för en buy-to-let (ett köp för att hyra) strategi.