Property for sale in Turkey

 

Vi specialiserar oss på att göra fastighet till salu i Turkiet tillgänglig för utländska köpare genom täcka alla detaljerna från att hitta rätt område att din dröm lägenhet eller villa att se till att köpprocessen är smidig och enkel. Men våra kunder säger att det är vår uppmärksamhet på detaljer som de finner mest tilltalande - till exempel hade vi ett par som rådde oss att de hade svårt att röra sig så ville ha en plats i solen av hälsoskäl. Vi gjorde vår hemläxa och såg till att vi visade dem ett antal rymliga lägenheter bottenvåningen i Side, Antalya, på ett komplex som fanns på plan mark och på den lokala busslinjen.

När man överväger fastigheter till salu i Turkiet är vi säkra på att du kommer att ha massor av frågor som att köpa ett andra hem är en allvarlig sak, och det är därför vi är stolta och ger dig de bästa råden. En fråga som vi får ofta frågan är, "vad är arvsrätten i Turkiet/files/includes/blog.php-.js De viktigaste lagarna som gäller arv är den turkiska civillagen, lagen om kod internationell privaträtt och förfarande lag och civilprocesslagen. Om dödsboet ingår immovableproperty i Turkiet, sedan turkisk lag tillämpas, medan lös egendom omfattas den avlidnes nationella lagstiftning. Utlänningar som vill testamentera fastigheter i Turkiet bör göra en vilja i den form som anges av den turkiska civillagen. En utländsk vilja, som inte överensstämmer med turkisk lag kan vara ogiltigt i Turkiet. Kort sagt, skulle vi råda dig att upprätta ett testamente med genom en advokat och kontrollera att dessa punkter är tillämpliga på dig. Och, ja, vi kan presentera dig för en lokal advokat!

Vi täcker alla de viktigaste områdena för fastigheter till salu i Turkiet, inklusive Side, Antalya stad, Belek, Kemer, Alanya, Kas, Kalkan, Fethiye, Bodrum, Istanbul, Kusadasi, Didim, Çesme.