Hotell till salu i Turkiet

Egentligen har vi mer än ett hotell till salu i Turkiet och täcker lyxhotell, Hotell Stad, butik hotell, stora hotell, små hotell och hotell vid kusten för att nämna några kategorier. Platsen är allt och vår portfölj av hotell i Turkiet, tenderar att ligga i turist hotspots och lätt att komma till.

Hotell till salu i Turkiet kan ibland innebära en bedrövad försäljning om ägaren / s funderar på att frigöra sin finansiering för ett annat projekt eller vill sälja av andra skäl. Vi brukar inte annonsera detta faktum på vår webbplats, men skulle kunna bedöma dig av de framträdande detaljer i person eller per telefon.

Ett hotell till salu i Turkiet ofta kan innebära till ett överkomligt pris som Turkiet ännu inte är medlem i EU, så de flesta egendom tenderar att vara mycket billigare än i Europa och en superb halva investeringsmöjlighet.

 

Om du ser ett hotell till salu i Turkiet är det viktigt att kontrollera vilka licenser och Tapus är redan på plats och vad de lokala lagar finns beträffande i konstruktionen om du vill utöka eller ändra komplexet. Vår lokala kontor har svaren på alla dessa frågor och även  mycket mer förutom att kunna visa dig runt hotellet, du välkommen att boka upp ett möte med oss för att få ytterligare information. Kontakta oss idag för vår officiella Turkiet hotell försäljningslista som vi har ett varierat och omfattande utbud av hotell till salu i hela Turkiet i Istanbul, Izmir, Antalya, Fethiye, Kas, Kalkan, Belek, Side, Kemer, Alanya, Kusadasi och Bodrum. Vår expertis inom alla aspekter av turkiska fastigheter innebär att vi kompetent kan matcha dina krav med vår nuvarande portfölj av hotell till salu i Turkiet vilket tillåter dig att snabbt göra framsteg i ditt sökande efter rätt hotell.

Vi har en experineced hotellverksamhet i vårt team som kan erbjuda förstklassig rådgivning för ditt hotell investering i Turkiet, förutom att hitta rätt objekt för att matcha dina krav från vår omfattande till salu i Turkiet portfölj.