Turkiet har blivit ett land av möjligheter, vi gör forskning för nya investeringar.

Donald Trump, ordförande i verkställande hövlighet The Trump Organization, kom till Turkiet för invigningen av Trump Towers köpcentret som är den första köpcentret i Europa bär hans varumärke, sade att, "Turkiet leds bättre än USA. Amerika har alltid fått höra att "ett land av möjligheter". Men just nu ser jag fler möjligheter i Turkiet.

Donald Trump, ordförande i verkställande hövlighet The Trump Organization som är ett av kända affärsmän i USA, vars namn var också bland kandidaterna i det amerikanska presidentvalet sagt att: "är Turkiet förvaltas bättre än USA. Amerika har alltid fått höra att "ett land av möjligheter". Det är sant. USA är fortfarande ett land med fantastiska möjligheter, men nu ser jag fler möjligheter i Turkiet som uppmärksammas med sitt snabbt växande ekonomi. Nu gör vi forskning för nya investeringar med Dogan Grupp.


Min första erfarenhet är mycket bra..

Donald Trump som sagt till Hürriyet tidningen om hans åsikt och observation för Istanbul och Turkiet tillade att: Under byggandet av Trump Towers har vi utvecklat ett mycket gott samarbete och vänskap med Dogan familj. Vi har önskan att behålla detta partnerskap med nya projekt. Jag har hört en hel del bra saker om Istanbul från US Business Circle och min andra partner. Nästan alla runt omkring mig vandrar om Istanbul och Turkiet. Vår första erfarenhet om att göra affärer här i fastigheter fält i Turkiet. .


Vi kommer att fokusera på nya projekt.

Donald Trump är understryker att hitta rätt partner som den viktigaste fasen när du skriver till en ny marknad och fortsatte att säga att: Vi har hittat vår partner. Nu kommer vi att fokusera på nya projekt i Turkiet. Sista gången jag såg denna plats var en konstruktion sida. Nu är det omvandlas till en vacker boendemiljö. Jag har arbetat med den här branschen i år. I burkar säger att detta projekt i Istanbul görs mycket framgångsrikt. Jag vill göra en till. Jag har nämnt om det till Dogan familjen. Vi koncentrera oss på det här projektet till idag, efter att vi kommer att fokusera på nya projekt och vår investering kommer att fortsätta i fastighetsmarknaden i Turkiet.

 

 

Source : Hurriyet newspaper